Tijd Orlando (6 uur vroeger)




  • 09jun

    Vandaag waren we ‘s morgens verplicht aan huis gekluisterd. We moesten wachten tot UPS 2 pakketjes kwam brengen die Jeroen mee naar Nederland moet nemen voor zijn werk. Onder het wachten hebben we nog maar even met het thuisfront via Skype contact gehad. Verder heeft Anthonie heerlijk de hele huiskamer geïnspecteerd en ook regelmatig geprobeerd om de computerkabel te controleren. Christian heeft nog een deel van zijn huiswerk gemaakt en zat verder ongeveer in de laptop om spelletjes te spelen. Na 14.00 uur werd er op de deur geklopt en werden de beide pakketjes eindelijk gebracht.

    Jeroen heeft nog wat dingetjes voor zijn werk afgemaakt en daarna konden we toch nog weg. We besloten naar Hollywood Studios te gaan om onder andere de stuntshow te gaan bekijken. Precies op tijd kwamen we in het stadion aan. Eén van de auto’s ging aan het begin van de show kapot, dus werd de show tijdelijk stil gelegd.

    Toen de show weer verder ging, was het erg leuk om de show weer te zien. Ondanks dat we wisten wat er ging komen, zat Christian met open mond te kijken en schrok hij weer van alle knallen en het vuur.

    Anthonie vond vooral de mensen om ons heen weer erg interessant en gaf geen krimp toen de knallen te horen waren en ook van het vuur schrok hij niet.

    Na afloop van de show, zijn we naar de Backelot tour gegaan. Het was jammer dat het begin van de attractie deze keer zonder vrijwilligers uit het publiek werd gedaan en we de special effects te zien kregen zonder dat er mensen bij betrokken waren. Ook nu was Christian degene die steeds schrok van de harde knallen en Anthonie zat er zeer stoïcijns naar te kijken.

    In het treintje tijdens de rondrit, vond Anthonie alleen het gedeelte waar er flink wat water naar beneden komt niet zo leuk om te zien, maar verder heeft hij alleen maar bij pappa op schoot gestaan om alles goed te zien.

    Toen we uit het treintje kwamen, werd Christian opgevangen door een Disneymedewerker die uiteraard wilde weten wat er met zijn arm was gebeurd. Daarna vertelde de medewerker dat Mickey hem een pin had gegeven die voor Christian was, zodat zijn arm snel weer beter voelde en zo kreeg Christian zijn eerste tradingpin.

    Nog voordat we de attractie verlieten, had hij de pin al geruild voor een andere en iedere Disneymedewerker die we tegenkwamen werd uitgebreid bekeken om te kijken of er misschien een nog leukere pin was. Uiteindelijk had hij een pin met een hidden Mickey erop en die kon hij niet meer ruilen, want dit zijn bijzondere pinnen.

    Uiteindelijk hebben we in de winkel maar nieuwe pinnen voor hem gekocht waarvan de eerste alweer bij de kassa werd geruild. Er zat ook een koord bij de pins waarop de pins geprikt kunnen worden.

    We hebben verder geen attractie meer gezien, want Christian had het te druk met het ruilen van zijn pins. Rond 19.30 uur hebben we het park weer verlaten, met een heleboel pins met hidden Mickey’s en heeft Christian er een nieuwe hobby bij.

    En voor de thuisblijvers een mooie puzzel wat de brandstof in Florida kost per liter.

    09062011036[1]

    Geschreven door admin @ 11:59 pm

4 Reacties

WP_Cloudy
  • Hilde en co zegt:

    Voor er misverstanden zijn : een gallon is iets minder dan 4 liter. Ivm pins ruilen : mooie bezigheid voor zowel jong als oud 🙂
    Een leuke dag vliegt zo voorbij.
    Groetjes,

    Hilde en co

  • Leetje zegt:

    Uh zou het niet weten hoeveel per liter maar een ding is zeker

    GOEDKOPER DAN HIER IN NEDERLAND

  • fralouhesse zegt:

    WIj hebben uitgerekend dat de benzine 0.725 per liter kost. Doe maar wat importeren naar Nederland. Leuk te lezen dat Christian weer een homby er bij heeft met het ruilen. Sterkte Met Anthonie en zijn waterpokken.
    Groetjes en toch nog proberen te genieten ……….

  • Teleton zegt:

    Jong geleerd is oud gedaan. Als Christian straks gepensioneerd is, heeft ‘ie misschien z’n eigen pintraders stekkie in DownTown Disney…..

Plaats een bericht