Tijd Orlando (6 uur vroeger)




  • 12jun

    Doordat het gisteren wat laat op de avond was voordat de jongens gingen slapen, was het al 8 uur voordat zij wakker waren. Dus het leek een echte zondag, want we hebben kunnen uitslapen. Uiteraard is het eerste wat we hebben gedaan de pukkeltjes van Anthonie geïnspecteerd. Ook vandaag is de hoeveelheid toegenomen en er zitten een paar fikse bij. Gelukkig zijn er ook een aantal die al aan het indrogen zijn.

    Nadat we via Skype met een deel van het thuisfront contact hebben gehad, hebben we contact opgenomen met de reisverzekering om te informeren wat we moeten doen. Op dit moment zullen we nog even moeten afwachten en woensdag of donderdag moeten we achter een fit to fly verklaring aan. Krijgt hij die niet, dan moeten we weer contact opnemen.

    Het lijkt vandaag toch alsof hij er meer last van heeft. Hij huilt wat sneller en hij heeft ook wat meer geslapen dan dat hij normaal doet overdag. Verder moeten we vaker proberen om zijn handen bij zijn hoofd weg te houden. We hebben van de apotheek bij de Wal*Mart Benadryl zalf geadviseerd gekregen. Dit zou de jeuk tegen moeten gaan. We hopen dat het werkt. We hebben dit voordat hij ging slapen op verschillende plekken gesmeerd. Nu maar hopen dat het helpt.

    Overdag hebben we sudo creme op de plekjes op zijn voorhoofd gesmeerd en in de loop van de dag leek het dat het vuurrode van de plekjes verdween en het wat rozer van kleur werd. We hopen dat hij vannacht rustig slaapt en dat de sokken om zijn handen voorkomen dat hij in zijn slaap de boel verder kapot maakt.

    Geschreven door admin @ 10:52 pm

10 Reacties

WP_Cloudy
  • Calypso zegt:

    oei hopelijk is dit gauw over want je wilt toch echt niet je vakantie verlengen om z’n reden. Sterkte ermee

  • Teleton zegt:

    He wat een nare berichten uit het doorgaans zo zonnige kamp in Kissimmee. We duimen dat jullie kleine man snel opknapt!

  • Leetje zegt:

    He bah wat vervelend zeg voor de kleine man in kwestie zeker maar ook voor jullie.
    Geeft toch wel weer de nodige spanning met het oog op het terug reizen zeg maar.

    Maar wie weet is hij er vlug door heen en kunnen jullie allemaal weer lekker genieten van de vakantie.

    Beterschap ermee
    gr Lea

  • Anita zegt:

    Oh wat vervelend nou. Hopelijk heeft Christian de waterpokken al gehad. Ik wens jullie veel sterkte en hoop dat jullie toch nog kunnen genieten van jullie laatste vakantiedagen en dat Anthonie niet teveel last heeft.
    Ondanks dat doen jullie wel erg leuke dingen, blijven genieten hoor.

  • fralouhesse zegt:

    Ik denk da Budweiser interressant was maar minder de drank zelf. Voor technisi is een rondleiding in een brouwerij altijd interressant. Hoe vind CHristian zulke dingen ?
    Jammer dat de waterpokken bij Anthonie zich nog uitbreiden waardoor jullie onzekerheid voor donderdag allen maar toeneemd. Informeer ons ff via de mail of dergelijke hoe de stand van zaken is. Veel beterschap en toch nog genieten van de tijd die jullie nog hebben. groetjes en miauw miauw van Branie en CHewy.

  • Shamugirl2011 zegt:

    Nou ik hoop dat het meevalt met jullie zoontje en de waterpokken.
    Wens hem maar veel beterschap.

    Probeer wel van de vakantie te genieten want jullie beleven genoeg.

  • Twinmom1995 zegt:

    We moeten maar duimen dat de waterpokken op tijd zijn ingedroogd.
    Jullie hebben nog wel een paar dagen te gaan dus hopelijk kunnen jullie er nog van genieten.

  • Maggie Mac zegt:

    Pfff das wel bale dat het meer is geworden 🙁 Hopelijk was dat het en kunnen ze nu verder gaan met indrogen…
    Heel veel beterschap/sterkte!

  • teleton zegt:

    Oei, het blijft zo lang stil, al twee dagen geen bericht. Toch niet nog meer nare ontwikkelingen? Hopelijk zijn jullie aan het genieten en halen jullie de schade lekker in.

  • Twan en Judith zegt:

    Niets zo irritant als ziek worden vlak voor je naar huis moet, weet er alles van. Maar vooral vervelend als zo’n kleintje dat dan heeft…

    Hopelijk gaat het nu allemaal wat beter en genieten jullie lekker.

Plaats een bericht