Tijd Orlando (6 uur vroeger)




  • 07jun

    De ochtend was redelijk rustig. Jeroen moest even het één en ander regelen voor zijn werk en we zouden de sportprijzen die we vorige week hadden uitgezocht ophalen. Christian heeft zich vermaakt met zijn Nintendo en weer een stukje huiswerk en Anthonie heeft zich vermaakt met onder andere de barkruk die hij als rollator gebruikte.

     

    DSC_0935

     

    Bij Seaworld aangekomen, was de show met de orka’s net afgelopen en moesten we ruim een uur wachten voordat de volgende show begon. We zijn toen nog maar even wat verder gelopen om te zien wat er nog meer was. Nog even gezorgd dat we wat drinken hadden en daarna toch maar een mooi plekje in het Shamu Stadium gezocht.

    Helaas gaan de trainers niet meer met de orka’s in het water en was de show daardoor wat minder spectaculair dan we hadden verwacht. Maar het was ondanks alles toch een mooie show om te zien met veel sprongen van de orka’s en heel veel natte mensen op de eerste 15 rijen van het stadion. De jongens hebben beide van de show genoten.

    Na de show zijn we even bij de haaien gaan kijken. We konden hier ook door een hele lange tunnel en daarin konden we de haaien boven ons hoofd zien zwemmen. Toen we hier uitkwamen, was het wel tijd om naar het dolfijnenstadion te gaan om de dolfijnenshow te gaan bekijken.

    Op zich was dit ook een hele mooie show. Het was alleen jammer dat de show niet alleen om de dolfijnen draaide. Er kwam ook veel acrobatiek in voor en er vlogen papegaaien rond. Gelukkig kwamen er ook wel hele mooie sprongen van de dolfijnen voorbij. Christian heeft de show met open mond bekeken en Anthonie was al in slaap gevallen voordat de show begon en hij werd net voor het einde weer wakker.

    Omdat we voor de avond nog wat anders gepland hadden, besloten we even terug te gaan naar het appartement om ons even op te frissen voordat we verder zouden gaan. Het was vandaag weer behoorlijk warm en dat was duidelijk aan ons te zien.

     

     

    Na het opfrissen en wat gegeten te hebben, zijn we weer op pad gegaan. Het was voor Christian een verassing waar we heen zouden gaan. Hij dacht dat we naar Epcot zouden gaan of naar Hollywood Studios om de vuurwerkshow te gaan bekijken, maar wij hadden het plan om naar Fort Wilderness Campingground te gaan.

    Hier hadden we een “dinner-afspraak” met Knabbel en Babbel. We parkeerden de auto op het terrein van Fort Wilderness en moesten met de bus verder naar de fireplace waar. Pas toen we uit de bus gestapt waren en het laatste stukje naar het terrein moesten lopen, hebben we Christian verteld dat we het toch wel jammer vonden dat hij dit schooljaar kamp met zijn klas moest missen. Daarom gingen we vanavond proberen ervoor te zorgen dat hij toch ook een beetje kamp had.

    Bij de fireplace aangekomen, zagen we Knabbel en Babbel die aan het voetballen waren met een enorme groene voetbal. Christian ging gelijk meevoetballen. Hij gaf een flinke trap tegen de bal en kreeg toen van Babbel een highfive en een lowfive. We hebben Anthonie in het gras erbij gezet en al snel kwam Babbel gezellig bij hem zitten. Anthonie vond het allemaal wel best en ging lekker verder met het plukken van gras. Babbel ging hem helpen en hij gooide de geplukte sprietjes in de lucht. Babbel was het voetballen helemaal vergeten. Nadat de nodige foto’s gemaakt waren, ging Babbel toch nog maar even wat aandacht aan de andere mensen geven die om ons heen stonden.

    Niet veel later kwam Knabbel ook nog even kennismaken met Anthonie. De neus en de ogen van Knabbel waren erg interessant en hij heeft Knabbel ook over zijn hoofd geaaid. Ook hier zijn natuurlijk weer een paar foto’s gemaakt.

    Inmiddels waren de kampvuren aangestoken en kochten we marshmallows die we konden roosteren. Voordat we begonnen met roosteren, heeft Anthonie lekker staan dansen op de muziek die te horen was. Helaas hadden we geen videocamera bij ons, maar de foto’s zijn ook erg leuk geworden.

    Nadat we een tijdje marshmallows hadden geroosterd en hadden gegeten, kwam er een man op het podium die het publiek ging vermaken met “Sing-a-long” songs. Ondertussen liepen Knabbel en Babbel door het publiek, wat natuurlijk ook weer wat fotomomentjes opleverden.

    Ondanks dat wij niet van alle liedjes de teksten volledig kennen, hebben we toch meegezongen met onder andere, You are my sunshine, Oh Suzanna, Countryroad, If your happy and you know it en My Bonny is over the Ocean”. Bij dit laatste nummer moesten alle vrouwen gaan staan. Zodra we een woord hoorde dat begon met de B moesten de vrouwen weer gaan zitten en de mannen moesten gaan staan en bij het volgende woord met een B moesten we weer “ruilen”. Uiteraard was het tijdens het laatste stuk van het liedje niet meer vol te houden omdat de B-woorden wel heel snel achter elkaar kwamen.

    Vervolgens kwam ook nog de Hokey Pokey voorbij en Christian heeft aan deze dans heel erg leuk mee gedaan. Na een tijdje kwamen Knabbel en Babbel voor het publiek staan en was het tijd voor de kinderen om met hen te dansen. Uiteraard kon er niet gedanst worden zonder een warming up, maar daarna begon het echte dansen en deed Christian mee met de Amerikaanse versie van “hoofd, schouders, knie en teen” en heeft hij ook de twist gedanst.

    Daarna werd de film “Finding Nemo” vertoond, maar wij vonden het inmiddels wel tijd om weer richting appartement te gaan. Ten eerste was het bedtijd voor de beide mannetjes en ten tweede moesten we het verhaal voor het blog nog schrijven en uit het ruime aanbod van de gemaakte foto’s van vandaag een kleine selectie maken.

    Geschreven door admin @ 12:12 am

7 Reacties

WP_Cloudy
  • Twinmom1995 zegt:

    Weer een leuke dag en wat een afsluiting.
    Zo te zien is Anthonie nergens bang voor en doet Christian lekker met alles mee. Op naar de volgende dag.

  • Leetje zegt:

    Zo weer een lekkere drukke dag gehad.
    Wat leuk zo zeg voor de kids met Knabbel en Babbel.

    Ben benieuwd wat jullie nog meer gaan doen.

    Omdat jullie met toch nog wel wat kleinere kids op pad zijn is dit blog toch weer heel anders dan anders.
    Vind het erg leuk om dit zo mee te lezen.
    Veel plezier nog

    gr lea

  • Marja en Tony zegt:

    Wat een leuk idee om te “kamperen” met Knabbel en Babbel en ook erg leuk dat ze de tijd en aandacht voor de jongens namen.

  • Teleton zegt:

    Lekker relaxed dagje en toch een vol programma; het lijkt wel vakantie!

  • Sonja zegt:

    Wat een heerlijk dag, nog veel plezier!

  • fralouhesse zegt:

    Ik heb altijd gedacht dat de rollators voor kinderen er anders uit zagen, ik kan het mis hebben. Weer een relaxed dagje zo te lezen. Leuk voor Christian dat hij toch een beetje kamp had. Veel plezier…….

  • MattRob zegt:

    Heerlijke dag weer, vooral het diner met Knabbel en Babbel ! Hartstikke leuk zeg !

Plaats een bericht