Tijd Orlando (6 uur vroeger)




  • 08jun

    Voor de woensdag hadden we gepland om naar Epcot te gaan. We waren even voor 9 uur bij het park en moesten achteraan in de rij om de parkeerplaats op te kunnen. Eenmaal in het park kwamen we langs Stitch die probeerde de aandacht van Anthonie te trekken. Terwijl Xandra het fototoestel pakte, reed Christian al met de buggy met Anthonie naar Stitch toe.

    Er zijn weer leuke foto’s gemaakt en toen we weer verder moesten omdat er inmiddels wel andere kinderen met Stitch op de foto wilden, liet Anthonie de vinger van Stitch niet meer los. Stitch leek het wel leuk te vinden en hij vond het zeker leuk toen we vertelden dat van alle knuffels die we Anthonie lieten zien, de Stitchknuffel de enige was die hij direct pakte.

    Jeroen en Christian zijn vervolgens naar Testrack gelopen terwijl Xandra en Anthonie fastpasses gingen halen voor Soarin. Nadat we bijna 10 minuten in de rij hadden gestaan voor de kaartjes, stond Finding Nemo op het programma. Xandra had Anthonie naast zich gezet op de bank waar hij lekker staand alles goed kon zien. Nadat het stukje met de haai was geweest, vond Anthonie het niet meer leuk en kroop bij Xandra in haar nek. Dit is de eerste attractie die hij echt niet leuk vond.

    Daarna maar even op Jeroen en Christian wachten totdat zij uit Testtrack kwamen. Dat duurde gelukkig niet al te lang. Het was daarna nog anderhalf uur wachten voordat we in Soarin konden dus na enig overleg zijn Xandra en Christian nog een keertje in Figment gegaan. Daarna zou Captain EO nog bekeken worden. Eerst nog even naar Jeroen en Anthonie om te vragen of zij ook Captain EO wilden zien. Helaas was opeens het gedrag van Christian dusdanig dat we ons dreigement van het park eerder verlaten, hebben moeten uitvoeren en zo kwam er heel snel een eind aan onze dag in Epcot.

    Jeroen en Xandra besloten toen maar naar Premium Outlets te gaan om de laatste schoenen, truitjes en vesten in te slaan die nog op de bestellijst stonden. We zijn eerst naar Premium Outlets bij Lake Buena Vista gegaan en toen bleek dat ze daar niet alles hadden, zijn we naar Premium Outlets aan de International Drive gegaan. Hier hebben we ook nog even lekker gegeten en nadat alle inkopen zijn gedaan, zijn we richting Winter Garden Village gereden.

    Ook dit zou een winkelgedeelte moeten zijn. De route die we reden, ging via de turnpike en hier konden we gelijk uitproberen of de transponder werkt, zodat we niet meer in de rij hoeven te staan bij de tolpoortjes.

    Winter Garden Village is een deel met verschillende winkels, een Supertarget, een sportwinkel, diverse kledingzaken en een hele leuke feestwinkel. In deze winkel kun je van alles vinden voor een verjaardagsfeest in diverse thema’s. Ook zijn er diverse verkleedkleren en spullen voor een feestje wanneer iemand geslaagd is voor zijn/haar opleiding. Verder hebben we onze ogen staan uitkijken bij alles wat er te koop is voor een huwelijk en een babyshower. Gelukkig zijn er ook gewoon verjaardagskaarten en ballonnen te koop. Het was een behoorlijk grote winkel en we hebben hier dan ook een tijdje rondgelopen voordat we alles hadden gezien.

    Hierna was het inmiddels wel tijd om terug te gaan naar het appartement.

    Geschreven door admin @ 11:59 pm

3 Reacties

WP_Cloudy
  • Tinnetam zegt:

    Oh,oh, dat zijn hele herkenbare taferelen; een manneke dat ineens midden in The Happiest Place on Earth de bokkenpruik op zet. Wel lef van papa & mama om vervolgens te gaan shoppen 😉 Als ik als ervaringsdeskundige een tipje mag geven…. morgen een dagje niets doen.Dan kan de kleine grote man even alle indrukken verwerken.
    Nooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen 🙂

    Nog een fijne rustige dag verder en dan morgen iedereen weer fris en fruitig relaxen.

    Greetz,
    Patrice

  • Anita zegt:

    Party City is inderdaad een hele leuke winkel waar je zo een hele poos zoet bent. Er zitten ook leuke restaurants in Winter Garden village, wij vonden Bonefish grill erg leuk.
    Have fun.

  • Flamingo's zegt:

    Hoi Christian! ( en mama, papa en klein broertje ;))

    Wij vinden de foto van jullie met Stitch erg leuk en mooi!
    We hopen dat jullie het heel erg naar jullie zin hebben en we zien je maandag de 20e weer! We gaan dan op kikkerexcursie, zou je dan ook oude kleren aan willen trekken en schoenen die tegen een stootje kunnen?

    tot dan,

    liefs en knuffels van alle Flamingo’s:

    Charlene, Tess, Ben, Kick, Jimmy, Morris, Sam, Coen, Talitha, Dominique, Rosita, Fenna, Esmee, Jolijn, Caitlin, Allard, Timo, Jules, Ruben, Nuno, Floor, Mette, Demy, Maaike, Julie en juf Willemijn..

    p.s. we hebben nieuwe tafelgroepjes gemaakt en jij zit bij: Allard, Timo, Jules, Nuno en Ruben.

Plaats een bericht